Dronude Fotoshoot

Lieve jij,

Bedankt voor je interesse om model te staan voor een toekomstige fotoshoot.

Ons laatste project was onderdeel van festival SPRING Utrecht. Dat project omvatte een aantal bijzondere fotoshoots, zoals shoots op het Rietveld Schröderhuis, in het Pandhof bij de Dom en shoots met meer dan 100 mensen. Deelnemen aan één van deze fotoshoots klinkt erg mooi, maar misschien klinkt dit ook wel als iets buiten je comfortzone. Wanneer je deelneemt is het daarom extra krachtig en verbindend dat je in het midden van een groep andere dappere, krachtige mensen durft te gaan staan voor je eigen lichaam. In de figuurlijke vorm, want in het echt zullen we in prachtige vormen gaan liggen die zijn geïnspireerd op de omgeving.

Waarom dit project?
Dit project deden wij niet zomaar. Wij willen ons in Utrecht sterk maken voor bodypositivity. Waar en hoe je ook geboren bent, hoe je er ook uit ziet, iedereen is naakt geboren en dat is juist onze verbindende factor. Door samen "community art" te maken dragen wij bij aan het doorbreken van de maatstaaf van het schoonheidsideaal. Ieder blootje mag er zijn. Wanneer je op "subscribe" klikt, sta je op de potentiële deelnemerslijst en zal je extra informatie ontvangen over al onze toekomstige shoots. Wie is er geschikt? Iedereen die 18+ is. Twijfel je of je geschikt bent? Niet doen, je bent perfect hoe je nu bent.

Team Dronude en SPRING festival
Uit wie bestaat Team Dronude? Tom Durden (oprichter Dronude) heeft een passie voor droneshoots en heeft het maken van droneshoots van mensen in de natuur als absolute kunstvorm verheven. Floris van den Berg is filosoof en schreef het boek "De vrolijke naturist". Lieke van Herk is met trots onderdeel van dit team en werkt aan de individuele portretten. Daarnaast bestaat ons team nog twintig andere organisatoren, zijn wij met deze fotoshoot onderdeel van het SPRING Utrecht festival en komt er van de dronefoto's een expositie in de Hekman Foyer in de Stadsschouwburg van 12 tot 21 mei, daarmee heeft ons project een artistieke erkenning gekregen. Helaas betekent dit niet dat we een groot budget hebben en je reiskosten kunnen vergoeden. Als bedankje voor het model staan zal je echter wél een afdruk krijgen van de eindelijke artistieke foto met jezelf er op en thee/warme chocolademelk op de dag zelf.

In de expositie in de Hekman Foyer is niet alleen ruimte voor de drone groepsfoto's van Tom, maar ook ruimte voor persoonlijke portretten! Wanneer je deelneemt aan een shoot, zouden wij (wanneer je hier interesse in hebt) graag een persoonlijk naaktportret van je willen maken. Daarbij komen dan jouw antwoorden op de volgende vragen te hangen:
-Waarom heb je deelgenomen aan de shoot?
-Wat was je ervaring?
-Hoe ervaar je jouw lichaam?

Vervolg
Ons project stopt niet na de expositie, we willen nog vaker epische fotoshoots organiseren op andere plekken. Iedereen kan zich daarvoor aanmelden: als je 18 jaar of ouder bent, dan ben je geschikt. 

In het kort
Nog even alle informatie op een rijtje:
-Wat? Fotoshoots met 1, 2, 10 of 100 naakte mensen
-Waar? Diverse locaties in Utrecht en in natuurgebieden in Nederland
-Wanneer? De eerste vijf shoots in Utrecht zijn geweest maar er komen nieuwe shoots aan, we houden je op de hoogte van onze plannen als je je inschrijft
-Kosten? Je bent ons niets verplicht en als je meedoet met een grote shoot krijgt je catering tijdens de shoot en een afdruk van het uiteindelijke resultaat als bedankje
-En nu? Schrijf je in en hopelijk tot gauw bij één van de shoots!

Team DronudeOnderstaande informatie maken we nooit openbaar en gebruiken we alleen om jou op de hoogte te houden over deze en toekomstige shoots en om je uit te nodigen voor een tentoonstelling.
* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp